Nestle Groeimelk 2+ Tetra 1l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé Groeimelk 2+ is een gebruiksklare vloeibare groeimelk. Het voorziet in de voedingsbehoeften van kinderen van 2 tot 3 jaar met voedingsstoffen zoals vitamine D, C en B1, meer ijzer om hun natuurlijke afweer te ondersteunen en calcium voor sterke botten.

Samenstelling

Magere melk, water, maltodextrine, koolzaadolie met een laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, minerale zouten (calciumcitraat, zinksulfaat, ijzersulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat), emulgator: sojalecithine; vitaminen (C, niacine, E, pantotheenzuur, A, B6, B1, B2, foliumzuur, biotine, K, D, B12), aroma's.

Indicatie

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling en het is aangeraden om de borstvoeding zo lang mogelijk aan te houden. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Contra indicatie

Allergenen: Melk en soja.

Gegevens
CNK2159465
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle
Breedte78 mm
Lengte76 mm
Diepte215 mm
Hoeveelheid verpakking1x1000ML