Uriage Hyseac R Herstructurerende Verzorg. 40ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hyséac R

AANVULLENDE VERZORGING BIJ UITDROGENDE BEHANDELINGEN

HYSÉAC R is ideaal als aanvullende verzorging voor de door behandelingen uitgedroogde huid. De huid voelt meteen weer prettiger aan.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds op de gereinigde, droge huid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden. Getest op huidtypes met neiging tot acne. Dagelijks gebruik.

Samenstelling

Actieve principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • Cerasterol-2F
  • TLR2-REGUL
  • Cactusvijgenextract

  • Hypoallergeen

  • Niet comedogeen
  • Oil-free
Indicatie

Verzacht meteen

De met TLR2 REGUL (patent Uriage) en Cactusvijgenextract verrijkte formule versterkt de verzachtende werking van het product en herstelt meteen het comfort van de huid.

Herstelt de huidbarrière

Dankzij het gepatenteerde Cerasterol-2F-complex helpt deze verzorging de huidbarrière te herstellen en te versterken zonder de natuurlijke fysiologie van de huid aan te tasten.

Hydrateert

De werkzame stoffen zorgen voor een langdurige hydratatie.

Gegevens
CNK3270378
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte50 mm
Lengte129 mm
Diepte43 mm