Uriage Gyn-phy Gel Fraicheur Hygiene Intime 500ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GYN-PHY

INTIEME HYGIËNE - VERFRISSENDE REINIGINGSGEL

GYN-PHY reinigt zachtjes, gaat irritatie tegen en behoudt het natuurlijk evenwicht van de intieme flora. Dit product werd speciaal samengesteld voor de dagelijkse hygiëne van de intieme slijmvliezen. Uitstekend verdragen.

Gebruik

Gebruik dagelijks, één a twee keer per dag. Laten schuimen met water en dan heel goed uitspoelen. Uitwendig gebruik.

Samenstelling

Actieve principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • GLYCO-GYN complex

Melkzuur

Hypoallergeen Zeepvrij Getest onder toezicht van gynaecologen

Indicatie
  • Reinigt zacht

Het reinigende GLYCO-GYN complex (gluco-esters en gluco-flavonoïden uit Edelweiss) geeft een zachte reiniging zonder uitdroging.

  • Beschermt de natuurlijke balans

Melkzuren en het innovatieve reinigingscomplex, helpen bij het respecteren en behouden van de natuurlijke balans van de intieme flora.

Gegevens
CNK3498813
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte68 mm
Lengte206 mm
Diepte66 mm