Steovit D3 Citroen 500mg/400ie Kauwtabl 180 Flacon

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Steovit D3 citroen zijn kauwtabletten die calcium en vitamine D3 bevatten, die beide belangrijk zijn voor de botvorming. Steovit D3 citroen wordt gebruikt bij de preventie en behandeling van calcium- en vitamine D-tekort bij volwassenen met een geïdentificeerd risico op calcium- en vitamine D-tekort, en als supplement in combinatie met een specifieke behandeling van botontkalking (osteoporose).

Gebruik

Volwassenen en bejaarden

  • 1 tablet, 2x per dag

Toedieningswijze

  • De tabletten mogen gekauwd of opgezogen worden
Samenstelling

ZONDER NATRIUM - GLUTEN - LACTOSE - ASPARTAAM

De werkzame stoffen in Steovit D3 citroen zijn:- calciumcarbonaat 1250 mg (overeenkomend met 500 mg calcium)- cholecalciferol (vitamine D3) 400 I.E. (10 microgram)

De andere stoffen in Steovit D3 citroen zijn:xylitol (E967), povidone, isomalt (E953), smaakstof (citroen), magnesiumstearaat, sucralose (E955), mono-en diglyceriden van vetzuren, tocoferol, sucrose, gemodifieerd maiszetmeel, middellange triglyceridenketens, natriumascorbaat en colloïdaal anhydrisch silicium.

Indicatie

Vitamine D - en calciumtekort

  • Preventie en behandeling bij bejaarden

Osteoporose

  • Vitamine D - en calciumsupplement, als adjuvans bij een specifieke behandeling van osteoporose bij patiënten die een risico lopen op een vitamine D - en calciumtekort
Details
CNK4283685
FabrikantenBV Orifarm Healthcare
MerkenSteovit
Bijsluiter