Pure Encapsulations B12 Folaat Pot Zuigtabl 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Foliumzuur en vitamine B12 werken nauw samen in het lichaam. Samen kunnen ze moeheid en vermoeidheid helpen verminderen. Ook bij de afbraak van homocysteïne werken ze nauw samen. Homocysteïne is een aminozuur dat in het lichaam als onwenselijk tussenproduct ontstaat en snel afgebroken moet worden. Bij verminderde opname (bv. oudere mensen) of bij een verhoogde behoefte kunnen de spiegels van vitamine B12 en foliumzuur in het lichaam verlaagd zijn. Voldoende aanvoer van foliumzuur is in het bijzonder voor vrouwen met kinderwens belangrijk. Aangezien voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong de hoofdbronnen van vitamine B12 zijn, hebben vooral veganisten en vegetariërs baat bij een extra aanvoer van vitamine B12. B12 Folaat Zuigtablet van Pure Encapsulations® ondersteunt de optimale aanvoer van vitamine B12 en foliumzuur. Beide vitaminen zijn reeds geactiveerd en dus direct beschikbaar in het lichaam. B12 Folaat Zuigtablet gebruikt voor haar opname zowel de passieve diffusie via het mondslijmvlies en de dunne darm als het actieve transportmechanisme. De zuigtablet heeft een aangename smaak (kers- en vanille aroma) en is uiterst geschikt voor mensen met slikproblemen.

Toepassingen van vitamine B12 en foliumzuur.

  • Dragen bij tot de vermindering van moeheid en vermoeidheid.
  • Zijn goed voor een normale homocysteïne-stofwisseling.
  • Spelen een rol bij de celdeling en bevorderen de aanmaak van rode bloedcellen.
  • Dragen bij aan normale psychologische functies waaronder concentratievermogen, leerprestaties en geheugen.
  • Hebben een positieve invloed op de normale werking van het immuunsysteem.
Gebruik

Dagelijks 1 zuigtablet bij of tussen de maaltijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Zoetstof: xylitol, mannitol, vulstof: carboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose, gemengd kersenaroma, antioxidant: L-ascorbyl 6-palmitaat, zwarte kersensmaak, methylcobalamine, zuurteregelaar: Appelzuur, vanille aroma, calcium L-methylfolaat (Metafolin®).

Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland.

Indicatie

Immuunsysteem - Vermoeidheid - Rode bloedcellen

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar.

Vraag medisch advies voor gebruik indien u zwanger bent, borstvoeding heeft, een gezondheidsprobleem heeft of medicijnen gebruikt.

Gegevens
CNK4216024
FabrikantenAtrium Innovations, Nestle Belgilux
Merkenpure encapsulations