Propolis Product Bijenkorf 60ml Boiron

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een gamma voedingssupplementen met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Propolis Propolis treeft op als verdedigingsmechanisme van de bijenkorf. Propolis bevat flavonoïden en polyfenolen.

Gebruik

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60ml fles met druppelvrije schenktuit. Neem 1 tot 3 keer per dag 20 druppels in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1,8 ml Propolisextract.

Samenstelling

Hydroalcoholisch extract van propolis (alcohol, propolis, water). Alcohol 90%.

Indicatie

Product van de Bijenkorf

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderenhouden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid aan één van de componenten.

Gegevens
CNK4274429
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron