Moustimug 9,5% Deet Spray 100ml

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MOUSTIMUG wijzigt het opsporingsproces van het insect. MOUSTIMUG legt een laagje op de huid dat de kleur van de ader, de temperatuur en de geur verbergt. De natuurlijke extracten (lavendel, geranium, citroenkruid) bekrachtigen de actie van DEET.

Breng vóór het aanbrengen van het afweermiddel eerst zonnecrème aan. DEET remt de werking van zonnecrème, kies dus voor een zonnecrème met een hogere UV-index dan u normaal gebruikt.

Gebruik

Voor je comfort en je gezondheid kan je maar best volgende elementaire regels respecteren: Bescherm kamers en bedden met een muskietennet, doordrenkt met een insecticide. Draag altijd schoeisel in het gras. Draag lange en ruime kleren in een heldere kleur en zonder motieven. Gebruik geen parfum. Gebruik preventief Moustimug DEET 9,5%, 20%, 30% of 50% (volgens de leeftijd) op alle blootgestelde delen van het lichaam, hernieuw de behandeling na het zwemmen, het nemen van een douche of bij hevig zweten

Samenstelling

Product

Age limit

# Applications/day

Protection time against Culex quinquefasciatus (vector of West Nile fever, filariasis,…).

Protection time against Aedes aegypti (vector of dengue fever, chikungunya, yellow fever,…).

Protection time against Anopheles stephensi (vector of Malaria).

Moustimug Kids Spray

(9,5% DEET)

≥ 2 y

2 x/day

6u

2u

5u

Moustimug Roller

(20% DEET)

≥ 13 y

2 x/day

7u

4u

6u

Moustimug Tropical Spray

(30% DEET)

≥ 13 y

1 x/day

6u

3u

4u

Moustimug Tropical Roller

(30% DEET)

≥ 13 y

1 x/day

7u

4u

6u

Moustimug Tropical MaXX Spray

(50% DEET)

≥ 18 y

1 x/day

9u

4u

8u

Moustimug Tropical MaXX Roller

(50% DEET)

≥ 18 y

1 x/day

12u

7u

10u

Moustimug Kids Lichaamsmelk

(20% IR3535)

≥ 1 y

Max 1 x/day

8u

Niet aanbevolen

Niet aanbevolen

Moustimug Kids Spray

(20% IR3535)

≥ 1 y

Max 1x/day

8u

Niet aanbevolen

Niet aanbevolen

Indicatie
  • Preventief tegen insectenbeten

De meeste muggen zijn onschadelijk. Sommige echter, die overwegend in de tropische landen leven, brengen ziektes over die een belangrijke doodsoorzaak vormen bij de inheemse bevolking en bij de reizigers die deze streken bezoeken. De bekendste van deze ziektes is malaria.

Details
CNK3367851
FabrikantenBV Orifarm Healthcare
MerkenMoustimug
Breedte50 mm
Lengte150 mm
Diepte50 mm