Kortstondige Stress Passiebloem 60ml Boiron

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Passiebloem Passiebloem is doeltreffend bij de behandeling van angst, motorische spanning, autonome hyperactiviteit en waakzaamheidsstoornissen.

Gebruik

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670mg Passiebloem-extract.

Samenstelling

Hydroalcoholisch extract van de bovengrondse delen van de passiebloem (alcohol, water, Passiflora incarnata L.). Alcohol 65%.

Indicatie

Helpt bij het herwinnen van rust en kalmte in tijdens van kortstondige stress.

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde enevenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Gegevens
CNK4293353
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron