Herbalgem Stomagem Spijsverteringcomfort Cplx 50ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De problematiek van spijsverteringsongemakken is heel breed. Vaak uiten ze zich in een zwaartegevoel in de maag en misselijkheid veroorzaakt door te zware maaltijden, angst, stress, frequente en ongewone verplaatsingen. STOMAGEM brengt uw spijsverteringsstelsel terug in evenwicht dankzij de synergie van de schors van de jonge twijgen van de Citroenboom en de knoppen van Vlier voor een betere maaglediging zorgen. De jonge scheuten van Rozemarijn verminderen de irritatie van de intestinale slijmvliezen en de knoppen van Vijgenboom helpen dankzij hun kalmerende werking om angst, een belangrijke oorzaak van spijsverteringsproblemen, te verminderen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing
Volwassenen : 5 druppels 3 keer per dag buiten de maaltijden.

Kinderen: 1 druppel per levensjaar per dag.

Samenstelling

Ingrediënten
Schors van de jonge twijgen van de Citroenboom, knoppen van Vlier, jonge scheuten van Rozemarijn, knoppen van Vijgenboom

Details
CNK3272424
FabrikantenHerbalgem
MerkenHerbalgem
Breedte43 mm
Lengte39 mm
Diepte116 mm