Herbalgem Stomagem Bio Spray 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

STOMAGEM brengt uw spijsverteringsstelsel terug in evenwicht dankzij de synergie van de schors van de jonge twijgen van de Citroenboom en de knoppen van Vlier voor een betere maaglediging zorgen. De jonge scheuten van Rozemarijn verminderen de irritatie van de intestinale slijmvliezen en de knoppen van Vijgenboom helpen dankzij hun kalmerende werking om angst, een belangrijke oorzaak van spijsverteringsproblemen, te verminderen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing
1 verstuiving maximaal 4 maal per dag.

Samenstelling

Ingrediënten
Schors van de jonge twijgen van de Citroenboom, knoppen van Vlier, jonge scheuten van Rozemarijn, knoppen van Vijgenboom

Details
CNK3728979
FabrikantenHerbalgem, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenHerbalgem
Breedte34 mm
Lengte34 mm
Diepte94 mm