Calogen Neutraal Fles 200ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Calogen is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aandoeningen waarbij een verhoogde energiebehoefte is. Te gebruiken onder medisch toezicht. Calogen is een aanvullende, geconcentreerde energiebron voor patiënten die extra energie nodig hebben. Calogen is een lange keten triglyceride ( LCT) vetemulsie.

Calogen is gebruiksklaar in een flesje van 200ml.

Gebruik

Calogen in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op.

Dosering: 3x30 ml per dag tenzij anders geadviseerd door de art of diëtist. Voor kinderen jonger dan 5 jaar kan verdunning noodzakelijk zijn. Calogen kan worden verwerkt in dranken en gerechten. Calogen is gluten- en lactosevrij.

- Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.

- Niet geschikt als enige voedingsbron.

- Uitsluitend geschikt voor enteraal gebruik.

Calogen is een voeding voor medisch gebruik. Medische drinkvoeding wordt door uw arts of diëtist geadviseerd.

Gebruik

Aanbevolen koel en droog te bewaren. Klaar voor gebruik en smaakt gekoeld het lekkerst. Goed schudden voor gebruik. Na openen, flesje afsluiten en in de koelkast bewaren gedurende maximaal 14 dagen.

Samenstelling

Plantaardige oliën (koolzaadolie, zonnebloemolie), gedemineraliseerd water, emulgator (citroenzuur esters van mono- en diglycerides van vetzuren).

Indicatie

Calogen is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van aandoeningen waarbij een verhoogde energiebehoefte is.

Details
CNK2433316
FabrikantenNutricia Medical Nutrition
MerkenCalogen
Breedte58 mm
Lengte57 mm
Diepte129 mm