Calcium Magnesium Pidolaat 600/100mg V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Calcium en Magnesium zijn twee belangrijke mineralen die nodig zijn voor de instandhouding van onze botten en tanden. Het grootste deel van het Calcium in ons lichaam bevindt zich in onze botten en tanden.
Magnesium is een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is, net zoals Calcium, een elektrolyt.
Magnesium is vooral bekend omwille van zijn bepalende rol in het energiemetabolisme. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en het speelt een belangrijke rol bij de normale werking van de spieren.
Calcium en magnesium zijn in deze formule gebonden aan pidolinezuur. Dit is een organisch zuur dat veel voorkomt in groenten en fruit.

Gebruik

1 à 3 maal 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Samenstelling
Samenstelling per vegetarische capsule RI
Calciumpidolaat 600 mg
Elementair Calcium 81 mg 10%
Magnesiumpidolaat 100 mg
Elementair Magnesium 100 mg 26%

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Indicatie

Energie - Spieren - Botten - 50+

Gegevens
CNK2694438
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte63 mm
Lengte77 mm
Diepte63 mm
Hoeveelheid verpakking60