Hyaldrop Advanced Fl 10ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hyal Drop oogdruppels zijn steriele oogdruppels die dienst doen als kunsttranen. Dit wil zeggen dat ze droge ogen gaan hydrateren en vermoeide ogen gaan opfrissen. Waardoor symptomen zoals jeuk, irritatie en branderig gevoel aan het oog snel zullen verminderen. Verder zullen de oogdruppels er ook voor zorgen dat er minder snel infecties en beschadigingen optreden aan het oog. Aangezien Hyal Drop een steriel preparaat is, is een juist gebruik van het product zeer belangrijk.

De actieve stoffen in Hyal Drop gaan kleine beschadigingen aan het hoornvliesepitheel detecteren en hierop binden. Dit zal een verhoogde hydratatie teweeg brengen en ook beschadigde ogen sneller doen herstellen.

Hyal Drop Oogdruppels bevochtigen uw contactlenzen en verminderen zo het eventuele ongemak en irritaties veroorzaakt door de contactlenzen.

Gebruik

1 druppel in de ogen zo vaak als nodig. Eenmaal geopend is het product 1 maand houdbaar.

Samenstelling

Ingrediënten

0,24 % hyaluronzuur. Hyal Drop bevat geen conserveermiddelen.

Indicatie

Hyal Drop oogdruppels verfrist, bevochtigt en kalmeert het oogoppervlak.

Gegevens
CNK3831039
FabrikantenBausch & Lomb
MerkenBausch & Lomb
Breedte50 mm
Lengte115 mm
Diepte38 mm