Osmobiome Flora Junior Stick Orodisp. 12

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De darmmicrobiota bestaat uit meer dan 100.000 miljard micro-organismen zoals bacteriën, parasieten en niet-pathogene schimmels. Zijn rol in de spijsverterings- en immuunfuncties wordt vandaag erkend. Het in evenwicht houden van de darmmicrobiota is daarom belangrijk voor een goede gezondheid. Dit evenwicht kan worden verzwakt door vele factoren: virale of bacteriële infecties, medicamenteuze behandelingen (antibiotica, enz.), Levensstijl (onevenwichtige voeding, stress, enz.).

Om te voorkomen dat microbiotische stammen afbreken bij contact met maagzuur, is micro-inkapselingstechnologie ontwikkeld. Het bestaat uit het bedekken van de stammen met een dunne lipidelaag, zodat ze bestand zijn tegen het vocht en de sappen die in de maag aanwezig zijn. Een groter aantal levensvatbare microbiotische stammen komt zo de darm binnen.

Ontdek de Boiron-oplossing: voedingssupplementen op basis van bacteriestammen.

Gebruik

Vanaf 3 jaar: 1 orodispergeerbare stick per dag.

Frambozensmaak

Samenstelling

De ontwikkelde formule combineert twee streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriestammen: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) 1 miljard per stick, Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537) 500 miljoen per stick. De stammen zijn individueel micro-ingekapseld * volgens een gepatenteerd technologisch proces dat ze beschermt tegen maagzuur en een grotere weerstand geeft dan niet-micro-ingekapselde stammen. Ze komen dus in grotere aantallen levend in de darm terecht.

Osmobiome Flora Junior is geformuleerd zonder allergenen (technologie gepatenteerd door Probiotical SpA). Het is in het bijzonder gecertificeerd allergeenvrij volgens het Probiotical SpA-patent, d.w.z. vrij van alle allergenen die worden vermeld in EU-verordening 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (inclusief spelt en Khorasan-tarwe), rogge, gerst, haver of hybride stammen daarvan, schaaldieren, eieren, vis, pinda's, sojabonen, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties hoger dan 10 mg / kg of 10 ml / l uitgedrukt van totaal SO2, lupine, weekdieren.

Details
CNK4191789
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron