Uriage Bb 1ere Wasolie Kalmerend 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Xémose-knowhow van Uriage in een uitstekend verdragen verzorging speciaal voor de zeer droge babyhuid met neiging tot atopie. Deze met vetinbrengende en hydraterende stoffen verrijkte olie beschermt de huid tegen uitdroging, verzacht het jeukende gevoel* en vormt een beschermende film op de huid.

  • REINIGT IN ALLE ZACHTHEID - De milde reinigende basis zonder zeep of parfum reinigt de huid met zachtheid.
  • BESCHERMT EN VOEDT DE HUID - De formule met vetinbrengende stoffen vormt een beschermende hydraterende film op de huid.
  • VERZACHT DE JEUK - Deze reinigingsolie verzacht de jeuk langdurig en versterkt de hydrolipidenfilm van de huid dankzij Thermaal Water van Uriage en gepatenteerd Cerasterol 2F.

WIJ ZIJN ER DOL OP: omdat het fijne, milde schuim ideaal is om baby's huidje te reinigen en om met baby te spelen.

Gegevens
CNK4133823
FabrikantenUriage
MerkenUriage