Nestle Cerelac Koekjesmeel Fruitpapjes 250g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé CERELAC is een reeds gemalen granenkoekje, gemakkelijk af te meten en te vermengen met de fruitpap om voorzichtig gluten te introduceren in de voeding van uw baby. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.

Samenstelling

Céréales 55,7% (farine de blé hydrolysée, farine de blé), lait écrémé en poudre, huiles végétales (oléine de palme, colza faible en acide érucique, coco, tournesol), caramel (sucre, eau), maltodextrine, sels minéraux (carbonate de calcium, fumarate de fer, sulfate de zinc, iodure de potassium), culture Bifidus (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, acide pantothénique, A, B6, K, acide folique, biotine, D), arôme: vanilline.

Gegevens
CNK3811569
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle
Breedte144 mm
Lengte41 mm
Diepte195 mm