Uriage Thermaal Water Creme Rijk Water 40ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

CRÈME D'EAU RICHE

HYDRATERENDE CRÈME

Deze rijke, romige hydraterende crème voedt de dorstige huid diepgaand. De huid voelt meteen een stuk prettiger aan en ziet er de hele dag stralend uit.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds op de perfect gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Contact met de ogen vermijden.

Samenstelling

Actieve principes

  • Hydrothermaal complex
  • Karitéboter
  • Parfum

  • Hypoallergeen

  • Dermatologisch getest
Indicatie

Brengt de natuurlijke hydratatie in de huid weer op gang

Deze rijke Watercrème met Thermaal Water van Uriage helpt de huidbarrière te herstellen om een optimale hydratatie in stand te houden.

Optimaliseert voortdurend het hydratatiepeil

Deze verzorging vormt een film op het huidoppervlak, waaruit de hydraterende bestanddelen geleidelijk vrijgemaakt worden.

Herstelt het barrière-effect van de huid en gaat uitdroging tegen

Werkt op het herstel van het intercorneocytair cement in om de hydratatie langdurig te bevorderen.

Vermindert het onaangename gevoel

De huid is perfect gevoed en voelt weer een stuk prettiger aan. Ze ziet er stralend uit en is heel wat soepeler door de met Karitéboter verrijkte formule.

Gegevens
CNK3379229
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte48 mm
Lengte126 mm
Diepte38 mm