Mannavita Vitamine C Platinum V-comp 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VITAMINE C PLATINUM

Draagt bij tot: een normale werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware inspanningen - de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress - de normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tanden, tandvlees en huid - het normaal energieleverend metabolisme - de vermindering van vermoeidheid en futloosheid - een normale werking van het zenuwstelsel - een normale geestelijke functie.

Iedereen weet dat vitamine C bijdraagt tot een sterke weerstand. Maar daarnaast vervult deze vitamine nog veel essentiële functies, waarbij vooral de celbescherming tegen vrije radicalen, de normale aanmaak van alle bindweefsels, de rol in de energiestofwisseling en de bestendigheid tegen stress cruciaal zijn. VITAMINE C PLATINUM bevat 1 gram vitamine C in synergie met bioflavonoïden (uit rozenbottelextract en sinaasappelextract), die de opname en werking van vitamine C bevorderen.

Gebruik

1 v-tablet per dag.

Samenstelling

Actieve ingrediënten per tablet:

  • 1000 mg vitamine C o.v.v. L-ascorbinezuur (1250 % ADH*)
  • 100 mg Zoete sinaasappelschilextract (Citrus sinensis, 60 % bioflavonoïden o.v.v. hesperidine)
  • 100 mg Rozenbottelextract (Rosa canina, 22,5 % bioflavonoïden waaronder rutine, quercetine...)
Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Oxidatieve stress - Energie

Gegevens
CNK3288578
FabrikantenMannavita
MerkenMannavita
Breedte63 mm
Lengte93 mm
Diepte60 mm