Bloxair Susp Maag-darm 20ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

BloXair, een orale suspensie voor de maag, is een karamelkleurige emulsie met simethicon en Bacillus coagulans in druppelvorm voor een eenvoudige toediening.

Het is een mechanisch werkend medisch hulpmiddel, dat werkt door hetverminderen van de oppervlaktespanning van gasbellen die gevormdworden in het spijsverteringsstelsel.

Indicatie: geïndiceerd bij behandeling van winderigheid, een opgeblazen gevoelen kolieken bij baby, kind en volwassenen, ook bij veranderingen van de darmflora.Ook aangewezen bij veranderingen van de darmflora. Spijsverteringsstoornissen.

Aangewezen in gevallen waar het nodig is om de tijd van maagledigingte verminderen.

Geïndiceerd voor de behandeling van het prikkelbare darm syndroom.

Ter ondersteuning bij de behandeling van Helicobacter pylori.Samenstelling: Simethicone (30% emulsie), sporen van Bacillus coagulans(minimaal 1,5 miljard / g), fructose, natriumbenzoaat, aroma.

Gebruik

Gebruikswijze:

Ingenomen ten minste 1 uur voor of na een medicatie.

Goedschudden voor gebruik.

Om een correcte, druppelsgewijze toediening van ditvisceuze product toe te laten, moet men het flesje met een lichte maar voldoendedruk induwen.

Volwassenen en kinderen: 20 druppels, kan worden verdund in een vloeistof,2-4 keer per dag bij voorkeur na de maaltijd, of volgens de aanwijzingen van de arts.

Zuigelingen: 10 druppels, kan worden verdund in een vloeistof, 2-4 keer perdag of volgens de aanwijzingen van de arts

Indicatie

Indicatie: geïndiceerd bij behandeling van winderigheid, een opgeblazen gevoel
en kolieken bij baby, kind en volwassenen, ook bij veranderingen van de darmflora.

Contra indicatie

.Niet gebruiken bij overgevoeligheidsreacties aan de bestanddelen van hetproduct.

Uw arts raadplegen vooraleer het product in te nemen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Gegevens
CNK2956340
FabrikantenBausch & Lomb
MerkenBausch & Lomb
Breedte35 mm
Lengte85 mm
Diepte32 mm