Gewrichten Harpagofytum 60ml Boiron

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Harpagofytum Harpagopfytum ondersteunt de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en pezen. Bevat harpagosiden.

Gebruik

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 5 ml 1 tot3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1400mg Harpagophytum extract.

Samenstelling

Hydroalcoholisch extract van de secunaire wortelknol van Harpagofytum (alcohol, water, Harpagophytum procumbens (Burch.) DC.). Alcohol 45%.

Indicatie

Ondersteunt de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en pezen.

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken bij maag- of darmzweren of galstenen. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van eengezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Details
CNK4274411
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron